Main menu

Vaste (glasvezel) diensten Vodafone worden niet meer actief gepromoot

Begin 2016 lanceerde Vodafone een grote marketingcampagne om de vaste diensten, waaronder zelfs glasvezel, onder de aandacht te brengen. Hoewel de provider niet stopt met het aanbieden van vaste internet, televisie en bellen diensten, worden deze niet meer actief gepromoot. De vaste diensten zijn zelfs al uit de menu’s gehaald op de website van Vodafone. De producten worden nog wel aangeboden, maar het assortiment “Vodafone Thuis” is niet actief beschikbaar in de structuur.

Bestaande klanten Vodafone hoeven zich geen zorgen te maken

Voor wie is overgestapt naar Vodafone heeft het stoppen van de promotie van Vodafone voor deze producten geen gevolgen. Dit geldt voor zowel de DSL als de glasvezel diensten. T-Mobile heeft alles reeds van Vodafone overgenomen voor wat betreft vaste diensten. Ook T-Mobile is echter nog niet bezig met actieve promotie van deze vaste diensten. Zo worden mensen die op zoek zijn naar vaste diensten van T-Mobile verwezen naar de oude pagina’s van Vodafone.

Combinatiekortingen Vodafone worden voortgezet

Wie een contract bij Vodafone heeft afgesloten ontvangt vanzelfsprekend de aanbieding die bij het aangaan van het contract reeds gold. De korting is van toepassing op zogenaamde “quad-play” diensten, dat houdt in een combinatie van vaste diensten, zoals televisie, vast internet en vaste telefonie in combinatie met een mobiel abonnement. Klanten ontvingen het afgelopen jaar bijvoorbeeld extra data bij hun mobiele abonnement als ze ook Vodafone thuis afnamen. Deze voorwaarden worden gerespecteerd en immer voortgezet.

Laatste nieuwsitems